Om Svemko

Blant fjell og fjorder ligger Svemkos lokaler i idylliske vestnorske omgivelser. Her finner alt fra utvikling, testing, produksjon og montering sted. Svemkos stolte hjem befinner seg på Nord-Europas største innlandsøy - Osterøy.

Svemko sitt klare mål er å være best i markedet, produktene og teknologien vår må derfor være i verdensklasse for at vi skal kunne nå toppen. For å kunne levere på dette til våre kunder har vi samlet de mest kompetente folkene og det ypperste utstyret tilgjengelig. Gjennom 10 år med utvikling og testing har vi bygget opp bred ekspertise på design og utvikling av lyddempere. Slik har vi muligheten til å tilby dere noen av markedets ypperste produkter.

Produksjon

Når du kjøper et produkt fra oss kan du være sikker på at det er produsert i Norge. Alle komponenter blir laget i våre lokaler eller hos våre lokale partnere, og deretter montert av oss. Med avanserte maskiner oppnår vi høy effektivitet og kvalitet.

Produktene inneholder titan, og innkjøp og bearbeiding av det er ganske kostbart. Derfor er det viktig at vi har utstyr og ekspertise av ypperste klasse.

Hele produksjonsprosessen overvåkes nøye – helt fra sporbarhet på materialene som benyttes, via løpende målinger av kritiske toleranser, frem til komponentene til slutt merkes og godkjennes.

Svemko setter bruk av avansert teknologi med høy grad av automatisert produksjon i fokus. Dette gir høy kvalitet og god kontroll på det ferdige produktets egenskaper.

SVEMKO AS utvikler og produserer lyddempere og rekyldempere. Alle produktene er produsert i Norge, med ytelse, kvalitet, vekt og materialvalg i fokus.

© 2022 SVEMKO