Teknologi
og materialer

The Sound of Silence

 • 1
  Titanium core

  Kjerne i titan grad 5 gir et superlett produkt med optimal ytelse.

 • 2
  Titanium blast baffle

  Ekstra tykke titanvegger gir økt levetid.

 • 3
  Titanium blast chamber

  Ekstrem slitestyrke på grunn av jevn fordeling av gasstrykket og gjenger i titan grad 5.

 • 4
  Chamber wall

  Parabolsk konstruksjon laget av
  aluminium 6082-T6 med ekstremt
  høy korrosjonsbestandighet.

 • 5
  Outer tube

  Robust ytterrør laget av aluminium
  6082-T6 med ekstremt høy
  korrosjonsbestandighet.

Teknologi

Alle våre lyddempere har en kjerne i titan grad 5, noe som gir en ekstrem slitestyrke. Konstruksjonen i lyddemperen er designet for å oppnå den beste kombinasjonen av ytelse, vekt og styrke. Et resultat som har tatt over 7 år å utvikle. Det avanserte designet gjør at det er tilnærmet null First Round Pop (FRP), som er et vanlige problem i mer tradisjonelle lyddempere hvor første skuddet smeller høyere enn påfølgende skudd.

Fleksibilitet

Alle Svemko-lyddempere har mulighet for kaliberbytte, og du kan enkelt skru ut modulen med medfølgende verktøy. Dette gjør også rengjøring av demperen enklere. I kombinasjon med hurtigkoblingen har du da et svært allsidig og fleksibelt system som kan brukes om hverandre til flere ulike våpen.

Material

Våre lyddempere består av ytterrør i aluminium og innvendige komponenter i titan. Alle kjernekomponentene som er i kontakt med den varmeste kruttgassen er produsert i titan grad 5. Dette forebygger utbrenning og øker levetiden til lyddemperen, noe som er en utfordring på lyddempere produsert med tradisjonelle aluminiumskjerner.

Optimal ytelse, lav vekt og rå slitestyrke

Se våre produkter

SVEMKO AS utvikler og produserer lyddempere og rekyldempere. Alle produktene er produsert i Norge, med ytelse, kvalitet, vekt og materialvalg i fokus.

© 2022 SVEMKO